donderdag 14 februari 2013

1#365 Het drama van de jassen en de eethoekDe uitgezochte kapstok
Het drama van de jassen en de eethoek. Daar wil ik maar eens mee gaan beginnen want dat is werkelijk waar een doorn in het oog. Door het ontbreken van een degelijke kapstok beneden hebben wij de eetkamerstoelen ooit eens tot kapstok gebombadeerd. Erg handig in het dagelijks gebruik, maar het ziet er niet uit al je binnen komt. Dus als er plotselinge visite langskomt is het elke keer weer een gerace met jassen, vesten en tassen om die boven op de kapstok cq het bed neer te kwakken.

Een enkeltje Zweedse meubelgigant was dus geboren. Want er gaat een kapstok komen, manlief was het zowaar in 1x met mij eens over de kapstok welke het moest worden, dus hup daar ging ik de auto in op naar de meubelgigant. Uiteraard ging dit ritje alleen, want manlief zal daar nooit en nimmer meer een stap binnenzetten (helemaal niet erg, des te meer tijd kan ik rondsnuffelen en doen). Enfin, door de carnaval was het heerlijk rustig, heb ik lekker kunnen neuzen, mijn spulletjes kunnen pakken en na ¾ kwartier weer terug bij de auto, maar wel een kapstok rijker.
Op naar huis, kapstok in elkaar gezet. Ook dit weer zonder hulp van manlief en straks, straks kunnen mooi al de jassen en dingen daar komen te hangen. Als manlief zo vriendelijk is om hem even op te hangen.

** knip**

Kapstok hangt ondertussen en de inderdaad de eethoek toont al een stuk vriendelijker om ook daadwerkelijk eens aan te gaan eten en dus te gebruiken waar het ooit voor is aangekocht.

2 opmerkingen:

  1. Een kleine klus, maar groot plezier denk ik.

    (Ik lees de komende dagen jij blog even bij en volg je dan vanaf vandaag :D Als je het leuk vind kun jij mij ook volgen klusinhuis.blogspot.nl)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie.

Groetjes Inge