donderdag 14 februari 2013

2#365 Een opruimrondje in de schoenenkast

van www
Vandaag een rondje door de schoenenkast. Aangezien ik niet veel tijd heb en ik toch een klusje wil doen, heb ik besloten eens te kijken welke schoenen er eigenlijk gewoonweg in de kliko mogen verdwijnen.

Ik kan namelijk altijd heel erg slecht afscheid nemen van schoenen, ook al zijn ze helemaal opgedragen, al 10x opgelapt en te afgrijselijk om ├╝berhaupt nog naar te kijken. Maar daar heb ik dus vandaag resoluut afscheid van genomen.
3 paar staan nu in de hal, die krijgen nog een oplapbeurt (nieuw hakje) bij een stel schoenen van mij en een kleine reparatie aan een stel schoenen van manlief. 2 paar laarzen, slippers en een stel instappers zijn in de kliko verdwenen.

Ook heb ik een stel schoenen opzij gezet (van die schoenen waar je natte voeten in krijgt als het regent of sneeuwt) die mogen nog 1x aan om vervolgens alsnog in de kliko te mogen. Maar die wil ik nog even aan naar de schoenenwinkel, wil graag weer exact dezelfde kleur laarzen terug, want die staan goed bij mijn broekpakken.
Al met al een klusje wat sneller was geklaard als het typen van dit blogje, maar dat maakt niet uit. Klus 2 is ook weer geklaard.

2 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Conny ik wil beantwoorden, klik ik op verwijderen :o sorry. Dat was uiteraard niet de bedoeling ;)

   Ik zal jou straks ook even aan de volglijst toevoegen

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie.

Groetjes Inge