maandag 25 februari 2013

8#365 De meterkast

Kennen jullie dat een hok waar je de deur van opentrekt er vanalles inknalt en vervolgens de deur weer snel dichtdoet in de hoop dat er niets uitvalt. Nee.... nou welkom in mijn meterkast. Dit is echt het rommelhok van het huis en daar is dus vandaag verandering in gekomen.

Waar wij onze meterkast voornamelijk voor gebruiken.
Opslag van schoenen.
Jassen die niet van dat seizoen zijn / niet vaak worden gedragen.
Dingen die geen andere opslagplek hebben.
(en schijnbaar strooizout leegschudplaats)
Tja de foto's spreken denk ik al voor zichzelf. Maar goed alles eerst maar eens uit de meterkast geplukt. Dan krijg je dit fenomeen op de deurmat.
 Een hele grote hoop met troep. Dus de stofzuiger werd uit de kast gehaald en de hele meterkast is eens aan een hermetische stofzuigerbeurt onderworpen.


Dat was dan ook wel hard nodig.Toen kwam het moment om alles eens uit te zoeken en weer terug in de kast te plaatsen. Tot mijn grote schrik kwam ik 1 stel laarzen tegen waarvan ik niet eens meer wist dat ik ze had. (staan overigens niet op de foto, want ik ga ze een goede poetsbeurt geven. ze zijn gelijk in de keuken geplaatst). Het eindresultaat mag er trouwens ook best wezen al zeg ik het zelf.
En deze stapel gaat weg. Gedeeltelijk in de vuilnisbak (aangezien ik zelfs een schoen van manlief kwijt ben op de één of andere manier). Schoenen welke makkelijk op te lappen zijn (denk aan een hakje vervangen oid) en welke gewoon nog goed zijn gaan richting de schoeneninzameling.
Sjaal gaat in de kledingzak op zolder. En het raamding gaat in de kliko.


2 opmerkingen:

 1. Dat is een mooi verschil!
  Fijn als het zo zichtbaar is.

  Leuk om je te volgen, want bij mij was het ook zo, dus veel herkenning hier - hihi. De meterkast zeker, maar die is ondertussen gelukkig ook bij ons opgeruimd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben geen robot hoor....
  (Dit kan je ook uitzetten bij Instellingen)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie.

Groetjes Inge