maandag 1 april 2013

klus 32 - kledingkast deel 2

Gisteren en eergisteren kwam er helemaal niets van het 365 dagen project. Is niet erg, kan gebeuren en we hebben 2 gezellige dagen achter de rug (ook belangrijk). En vandaag zijn we nog van plan om op jacht te gaan naar een nieuwe eethoek, want de huidige is eigenlijk te groot voor ons. Tenminste te groot voor hoe wij het neer willen zetten. Dus wij togen straks richting Belgiƫ om een meubelwinkel te gaan bezoeken. Dus vandaag een vaste tijd met mezelf afgesproken over hoe lang ik bezig mag zijn met mijn 365 dagen project.

Ik moest per toeval toch nog een was draaien, dus de 45 minuten die de wasmachine nodig heeft vind ik wel een mooie doelstelling om maximaal bezig te zijn met de kledingkast.

Van de week plaatste ik nog geen foto's van de kledingkast, maar bij deze. De echte voor foto's heb ik niet gemaakt (ik weet t - dom dom dom)

Eindstand dag 1
 Op de planken hieronder heb ik kleding ingestopt die daar moet komen. Maar ik wil eerst het bovenste deel gereed hebben, daarna doe ik het onderste deel wel.


deel 2 - al even aan het vouwen. Het lag toch nog niet naar m'n zin, dus toch weer stapels omgegooid

Eindstand dag 2. begint al weer aardig te vullen
 Bovenop komen alle werkkleding van manlief
Links is verder voor mijn kleding
Rechts is verder voor zijn goede kleding
Midden voor de algemene dingen.

Hanggedeelten links en rechts (niet op foto). Dus voor beide mogelijkheid om dingen op te hangen.

Met nog een keer een half uurtje tot drie kwartier heb ik dit bovenste deel wel af. Maar voor nu hangt mijn was er lekker voor te drogen..... Hopelijk komt de lente snel en kan ik de was weer gewoon veilig buiten laten uitwapperen. Nu durf ik het nog niet aan, want we gaan zo toch echt de deur uit richting de meubelboulevard.


2 opmerkingen:

  1. Lekker bezig geweest dus. Het ziet er al goed uit. Met de rest van de kast komt het vast ook goed ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er al weer super goed uit. Goed bedacht zo, heel overzichtelijk!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie.

Groetjes Inge