woensdag 10 april 2013

klus 35 nieuwe eethoek en afscheid van de oude

 Een nieuwe eethoek is er gekomen en wat voor 1. Een miniatuur eethoek, maar voor ons meer als voldoende. Voor als we eters krijgen hebben we nog 2 extra barkrukken aangeschaft en dan is het los van de muur schuiven en kunnen we ook nog gezellig met z'n viertjes eten.

Maar de nieuwe eethoek betekend ook afscheid nemen van de oude. De tafel staat voor nu even in de schuur, waar je je kont al niet kon keren maar warempel nu helemaal niet meer. De tafel gaat naar mijn schoonouders, alleen die moeten nog even vervoer regelen. Helemaal geen probleem, tot die tijd mag het nog wel even in de weg staan hoor.

Maar ook 4 stoelen die gruwelijk in de weg stonden. Na 3 dagen op internet te hebben gestaan, zijn ze net opgehaald door een gelukkige nieuwe eigenaar. Geeft weer wat ruimte in huis.
Het lijkt nu gelijk een stuk groter en ruimtelijker. Daardoor ook een heel stuk opgeruimder, wat een heerlijk gevoel.

Maar een echte opruimklus is het niet natuurlijk, maar het was wel een klus met een groot resultaat.

En nu ga ik snel weer bijlezen bij de rest van het bloglijstje, want daar is het een paar dagen ook al niet van gekomen.

4 opmerkingen:

 1. Mooi klus. Het gaat er niet altijd om dat je iets opruimt, maar soms ook dat je kijkt naar hoe een plekje in huis anders/kleiner/minder kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In antwoord op je vraag of je ook rode dreft kunt gebruiken voor het ontkalk-recept, kan ik niet uit ervaring spreken. Wel weet ik dat de pagina waar ik mijn recept vandaan heb specifiek de blauwe Dreft (of Dawn, naar Amerikaans recept) noemde. Er zit waarschijnlijk iets van chloor in.

  groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou zeker een mooie klus hoor. Het gaat er niet om of de klus groot of klein is. Nee het gaat er om dat je de boel op orde krijgt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat is toch heerlijk! Als je opruimt, wegdoet, weggeeft, verkoopt. Het helpt allemaal. Het ziet er heel chique uit me die twee krukken!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie.

Groetjes Inge