zaterdag 13 april 2013

klus 38, mileustraat & terugblik op 37 en een niet zo'n fijne start vanmorgen

Flinke titel, maar dat word zo wel duidelijk. In elk geval kan ik melden dat ik € 6,75 lichter ben, maar dat er 2 volle auto's met troepjes weg zijn. Gisteren melde ik al een heel lijstje met inhoud van de auto die vanmorgen als eerste naar de milieustraat ging. Dus vanmorgen gelijk met manlief die kant opgereden zodat we als eerst vooraan stonden toen die om 10:00 openging. Het eerste ritje koste € 2,- en hiervoor dumpte ik al heel wat troepjes.

Vlug langs de bakker gereden en thuis opnieuw de auto ingeladen. Allemaal oud hout (voornamelijk een kapot keukenkastje uit de schuur, een oude tuintafel die van de winter in elkaar is gestort, een oude tuinstoel die hetzelfde lot onderging en nog wat losse houtjes). Dit ritje koste € 4,75, maar het is wel heerlijk opgeruimd.

En ik beloofde ook nog even de tuin met jullie te delen, want daar was het gisteren al te donker voor.

<< linkse zijde van de tuin (uit het huis gezien)
>> rechtse zijde van de tuin (uit het huis gezien)

En dan ook nog even een blik recht naar voor (nu niet zichtbaar maar de auto's staan opzij van het huis bij ons)

Alleen vanmorgen had ik niet zo'n hele fijne start. Want ik kwam de keuken in en ik stuitte al op dit aanzicht: De vuile vaat van gisteren, helemaal niet meer weggewerkt. Dus ik dacht, ik zet een lekker bakkie koffie en ruim onderwijl even snel de vaatwasser in. Dus zo gezegd zo gedaan, wil ik koffie inschenken en zag ik onderstaand beeld.

 Ja inderdaad ik was vergeten de overgebleven koffie van gisteren uit de kan weg te gieten. Grote plas koffie op het aanrecht, dus voor ik uberhaupt me nog maar had aangekleed of een bak koffie had gehad, kon ik al aan de schoonmaak. Is allemaal wel weer goed gekomen hoor, maar daar kan ik niet zo heel goed tegen op de vroege morgen. Ik start meestal pas echt op na een bak koffie, helaas voor mij zat het vast ritueel er dus niet in.......
 

2 opmerkingen:

 1. Nou je tuin ziet er goed uit zeg. Hier moet er ook nog wat met de tuin gebeuren, maar dit weekend zeker niet ;-)

  Balen van dat opstarten. Ik kan daar ook altijd slecht tegen. Niet dat ik koffie moet hebben, maar wel even rustig kunnen doen, want ik wil.

  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb smorgens inderdaad een opstartmomentje (lijk wel een diesel). Doordeweeks is dit doorgaans een uurtje in de auto onderweg naar t werk en dan is het goed. Maar als ik thuis ben doe ik dit toch gewoon t liefste door een bakkie koffie te nemen. op t gemak even te ontbijten (krantje erbij)........

   Enne ik ben inderdaad erg blij met de nette tuin nu. Binnenkort nieuwe plantjes erbij en dan ben ik zowel aan de voor als aan de achterzijde van het huis weer helemaal gesteld en netjes :)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie.

Groetjes Inge