woensdag 6 maart 2013

15#365 Wat losse dingetjes

Allemaal losse dingetjes behandeld de laatste paar dagen. Allemaal van die dingen die zijn blijven liggen, ooit nog wel eens moesten gebeuren. En aangezien we afgelopen weekend een verjaardag hebben gehad, had ik ook nog wel wat extra gewone huishoudelijke klusjes.

Zo hebben de hoezen van de bank afgelopen maandag de wasmachine gezien, want een glas drinken eroverheen. En als er 1 hoes moet, dan maar gelijk allemaal. Gaf is de wc wederom een grote poetsbeurt (want het leek wel of er een niet goed mikkend persoon had gestaan - laat ik de rest van de details maar besparen). Kon ik nog wat chips en nootjes onder de bank vandaan vissen. En alles moest weer terug op z'n plek.

Nadat ik dit allemaal had gedaan lag ik werkelijk waar uitgeteld op de bank, om vervolgens al om een uur of 9 richting bed te vertrekken.

Dinsdag konden we eindelijk manlief z'n cadeau halen (beetje laat, maar hij vond het het wachten wel waard).  Hij kreeg nieuwe hengels van me, maar helaas waren ze niet op tijd binnen, dus dan maar een paar daagjes later.

En vandaag, vandaag vond ik het wel wat hebben om de laatste paar dingen die al veel te lang liggen en toch moeten gebeuren er ook maar gelijk even door te duwen. Zo handelde ik 4 mailtjes af, waar mensen nog op antwoord zaten te wachten. Plaatste 5 advertenties op marktplaats, van dingen die al een tijdje klaar voor verkoop stonden. Heb ik eindelijk de geleende DVD teruggebracht naar de oorspronkelijke eigenaar.
Het kussentje van de krabpaal voor de katten is eindelijk gemaakt en heb ik een nieuw lampje onder de bovenkastjes van het aanrecht ingedraaid. Eigenlijk allemaal klusjes van niks, maar ze bleven maar liggen... en liggen.... en liggen.... Eigenlijk te erg voor woorden als ik het zo teruglees. Maar ik kan een aantal losse eindjes van de lijst afstrepen. Heerlijk idee weer.

2 opmerkingen:

  1. Fijn toch als je zoveel kleine klusjes kunt afhandelen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja daar heb ik dus een LOSSE-EINDJES-LA voor :D
    Daar doe ik alles is (of een deel ervan, zodat ik weet wat ik moet doen) waar nog wat mee moet gebeuren. Eens in de zoveel tijd trek ik de la los en ga ik alle dingetjes doen.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie.

Groetjes Inge