donderdag 28 maart 2013

klus 30 - een leuk klusje, een nieuw onderkomen

Gisteren heb ik geen blog gedeeld.... en dat was met een goede reden hoor. Want we zijn al een tijdje op zoek naar een nieuw onderkomen voor ons vriendje. Ons vriendje is een baardagaam. En ons vriendje lag altijd maar een beetje in kale bak die absoluut niet op zijn natuurlijke omgeving leek.

En eergisteren spotte ik het ultieme onderkomen, dus dat zijn we gisteren wezen ophalen. En vanavond na het eten was het dus tijd om vriendje zijn nieuwe onderkomen in te richten. Op zich nog een heel karwei hoor. Eerst moet vriendje natuurlijk er even uit, dus die had geluk die mocht lekker even rondrennen door de woonkamer (normaal mag dat ook wel, maar nu is het eigenlijk nog ietsje te koud voor hem buiten de bak). Enfin, verwarming opgestookt, dus het is momenteel t-shirt temperatuur hier. En het werd zand scheppen uit de oude glazen bak.

Eindelijk een emmer verder en de bak werd eindelijk tilbaar, dus die hebben we op de eettafel neergezet. Die krijgt zometeen nog een schoonmaakbeurt, een persoonlijke fotoshoot en dan een enkeltje marktplaat.
Het nieuwe terrarium werd op de kast neergezet en vriendje vind zijn nieuwe onderkomen maar wat interessant. Want hij is al flink aan het rondlopen, klauteren en verkennen. Maar manlief is ondertussen aan het poetsen van het oude onderkomen begonnen. Dus de aandacht moet worden verlegd.

Dus wij zijn nog even aan de poets, onder toeziend oog van ons vriendje.


1 opmerking:

Bedankt voor je reactie.

Groetjes Inge