vrijdag 29 maart 2013

Het is goede vrijdag (heerlijk hoor)

Goede vrijdag, dat is me toch lekker. Want voor mij betekend dat een extra lang weekend. Gisteren ging ik naar huis af kantoor, zei mijn vakbaas al "Fijne sabbatical" en een andere collega stopte me een briefje toe. Op het briefje stond mijn kamernummer en het adres van kantoor... Met de mededeling erbij "Dan kan je dinsdag het kantoor ook nog terugvinden".

Wellicht snappen jullie mij korte inleiding al, ik ben nogal een work a holic. Ik vind mijn werk hartstikke leuk om te doen, ga bijna elke dag met plezier naar mijn werk. En hoewel ik uiteraard ook wel eens een dagje vrij pak of een vakantie neem ben ik eigenlijk altijd wel van de partij. En dit jaar was voor het eerst in 3 jaar dat ik ook het volle paasweekend niet op kantoor verschijn. Vandaag zijn er nog een stel collega's die gewoon werken, dit zijn namelijk altijd heerlijk rustige dagen. Onderaannemers zijn dicht, dus bellen niet. Bergen werk kan je dan op die manier verzetten. Maar mijn agenda liet het met gemak toe dat ik eens een heerlijk lang weekend pakte, zonder dat ik daardoor ook maar ergens qua tijd in de knoop kwam te zitten, heerlijk dus.

 Echter is mijn lijf dus zo gewend aan het vroege opstaan, dat ik wel om half 7 heerlijk uitgeslapen en wel wakker werd. Dus al weer heel wat dingen gedaan ondertussen, heb her en der wat blogjes zitten lezen al. Maakte een weekmenu, zodat ik straks even de boodschappen kan gaan doen. De vaatwasser staat al te draaien, de wasmachine idem dito.
ons weekmenu, staat altijd op het white-board in de keuken. Soms draaien we eens met de dagen, maar 1x per week de boodschappen in huis halen scheelt voor ons al heel veel tijd.

En wat heeft dit alles te maken met mijn 365 dagen klus blog, nou eigenlijk helemaal niets. Maar soms heb ik wel eens de behoefte ook andere dingen te delen, dit is er dus 1 van. En ik kan hier dan wel weer een aparte blog voor maken, maar volgens mij kan het ook gewoon hier tussendoor. Straks ga ik uiteraard nog een kastje doen (en ik heb een groot kastje in het vooruitzicht, ik wil een start maken aan de kledingkast). Maar eerst ga ik nog even een lekker bakje koffie pakken, ga ik mijn boodschapjes scoren en vooral erg genieten van het feit dat ik een keer geen telefoontjes krijg om de 5 minuten, dat er even geen druk op de ketel zit, gewoon even lekker genieten vandaag dus.

Iedereen een hele fijne goede vrijdag.

3 opmerkingen:

 1. Ik vind het wel leuk om te lezen. Bij mij staat ook alles door elkaar op mijn blog. Geeft wel variatie vind ik zelf :)

  Geniet lekker van je lange weekend vrij.

  Groetjes Puck

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het ook helemaal niet raar dat je hierover blogt, sterker nog, het was me niet eens opgevallen dat het niet over een kastje ging. :-)
  Ik blog ook over van alles en niets in het bijzonder.
  Fijn Paasweekend.

  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk toch ff over iets anders bloggen. Ik doe het ook regelmatig. Ennuhh het is jou blog dus je kunt er mee doen wat je wilt dat is er zo heerlijk aan :D

  Fijne paasdagen geniet er lekker van doen we hier ook. Wij hebben ook eens een weekend lekker samen, komt hier ook niet vaak voor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie.

Groetjes Inge