dinsdag 19 maart 2013

klus 23 - een verdubbeldaad: telefoons voor goed doel

Zoals in  mijn bloglijstje links te zien is, volg ik ook de blogs van de verdubbeldame. Ik vind dat ze goede dingen doet, lees anders haar blog eens door. Maar mijn klusje van vandaag is dus in het kader van een verdubbeldaad. Ik gaf me dit keer op voor de volgende daad:

Verdubbeldaad 40: Doneer je oude mobiel aan een goed doel
Mirjam wil een oude mobiele telefoon doneren aan het Amsterdamse dierenasiel. Het asiel verdient een paar euro, en het mobieltje krijgt een tweede leven of wordt gerecycled: “Kunnen we daar een verdubbelactie van maken? Niet dat iedereen zijn/haar oude mobiel naar dit specifieke doel moet sturen, natuurlijk, maar het is zo zonde, al die mobiels die in kasten liggen...” Kijk op de sites van Eeko en Gsmretourplan welke goede doelen aangesloten zijn. De Verdubbeldame heeft zelf vorig jaar haar oude mobieltjes al gedoneerd.

Dus vandaag duik ik het kastje in waar de oude mobieltjes ook liggen. Ik heb in totaal 2 oude mobieltjes welke gedoneerd kunnen worden. Via stichting AAP bestelde ik gisteravond al 3 enveloppen voor mobieltjes. Want ik weet zeker dat ik er 3 heb (alleen waar is nummer 3 gebleven, maar die ga ik zeker wel vinden met mijn dagelijkse opruimklusjes).

De mobieltjes liggen nu klaar op de eettafel. En zodra de enveloppen binnen zijn gaan deze retour naar stichting AAP. Alles voor het goede doel, hun goede doel. En ik ben gelijk weer van een klusje af.

5 opmerkingen:

 1. Ik had ze toevallig ook naar stichting AAP gestuurd! Als je zo veel mogelijk telefoons in 1 envelop doet, spaart dat denk ik voor de stichting portokosten uit (dus: meer inkomsten)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Inge, ik ben Mirjam van de telefoons! Afgelopen jaar heb ik ook m'n huis opgeruimd, ben er nog steeds heel blij mee. Kan ik jou volgen? Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tuurlijk altijd leuk een volger. Ik zit nu even mobiel maar zodra ik weer de computer aan zet zal ik even de volgers met die icoon optie aanzetten. Ben ook wel benieuwd naar jouw blogs, zag dat je er meerdere hebt. Zal eens rondkijken binnenkort.

   Verwijderen
  2. het heeft even geduurd, maar ik ben erbij! :) groetjes, fijn weekend, M

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie.

Groetjes Inge