zondag 17 maart 2013

Klus 21 - een keukenkastje

Vandaag was mijn klus zo verzonnen, want nadat ik een taart maakte en dus mijn keuken in deze toestand had gekregen

je moet toch wat om marsepein uit te rollen
Ik dook dus het schoonmaakkastje in. En die trof ik toch wel 
 in een zeer zorgelijke toestand aan.

Hutje me tutje en het fijne emmertje waar ik dagelijks mee in de weer ben, die staat er nog niet eens in. En ik heb nog een voorraadje in de trapkast. Dus alles er eerst maar eens uitgetrokken.

bah bah
al een stuk beter
Hmmm juist van dit kastje had ik een schonere ondergrond verwacht. Maar ja als ik het niet schoonmaak zal t ook niet echt snel schoon worden natuurlijk.

Dus even een sopje erdoorheen gehaald. En terwijl ik dat zit te doen, zit ik me af te vragen waarom het plankje op de bodem ligt eigenlijk. Volgens mij kan die ook gewoon omhoog. Maakt het gelijk een stukje overzichtelijker.


Plankje omhoog, daaronder kan ook gepoetst worden
En dan de spullen terug in de kast

Gewoon heerlijk om zo te zien.
Linksvoor mijn emmertje wat ik voor de dagelijkse dingen gebruik. Daarnaast de spuitflessen die ik meerdere malen per week gebruik (glansspoel / allesreiniger aangemaakt / glassex). De jif, en de wc schoonmaakspul.
Emmer met de raamzeem spullen staat daar nu mooi achter, want die heb ik niet wekelijks in mijn handen. En de overige aangebroken flessen achter het dagelijks emmertje.

Kleineren dingen op het plankje, waar het gelijk duidelijk word dat ik nieuwe vaatdoekjes moet hebben, want de serie van het hergebruik kent nu echt te veel  gaten. En dit alles vanwege deze aanstichter:
Best trots om mijn eerste boltaartje ever..... hopelijk smaakt die ook als ik m vanavond aan ga snijden3 opmerkingen:

  1. En hoe smaakte de taart? Wat voor vulling had je gemaakt?

    En je schoonmaakspulletjes staan er weer goed bij!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De taart was inderdaad heerlijk :)
    Had een vulling met een frambozen-compot. Een laag botercreme en bovenin nog een dun laagje framboos. (buitenom ook botercreme afgesmeerd) Dit alles in combi met een chocolade sponscake.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie.

Groetjes Inge